วันศุกร์ที่ 13 ตุลาคม พ.ศ. 2560

Alpha glucosidase enzyme | จำหน่าย เอนไซม์ glucoamylase

จำหน่าย Glucosidase Enzyme |  Glucan 1,4-𝛼-glucosidase, glucose enzyme จากประเทศญี่ปุ่น





Alpha-Glucosidase เอนไซม์ ราคา  -   240  บาท



อะไมโลกลูโคซิเดส , Amyloglucosidase (AMG) is an enzyme used to catalyze starch hydrolysis by cutting off glucose molecules from the starch molecule at the end of the bed. - redemption The glycosidic bonds of alpha-1-4 and 1-6 are used to produce glucose syrup containing Dextrose Equivalent (DE) up to 98 DE.


ติดต่อสอบถาม :    คุณมานพ 099-351-6998
E-mail : manop.service@gmail.com






Glucosidase Enzyme, กลูโคซิเดส เป็นโปรตีนเอนไซม์ที่ hydrolase ที่แยก glucoside ที่เกิดขึ้นเป็น α-, β- และ α-1,3-glucosidase; α-glucosidase (maltase) 


ซึ่งปฏิกิริยานี้พบได้ในเกิดขึ้นในน้ำในลำไส้และ  β-glucosidase (cellobiase) พบในไตตับและเยื่อเมือกในลำไส้
คาร์โบไฮเดรต Carbohydrate สามารถพบในหลายรูปแบบ    คาร์โบไฮเดรตทุกประเภทเป็นโมเลกุลสายโซของน้ำตาลทีี่มีจำนวนมาก เนื่องจากระบบทางเดินอาหารดูดซับโมเลกุลของน้ำตาลได้ดี,  คาร์โบไฮเดรต ไม่ซับซ้อนหรือมีโซ่ยาว มีประสิทธิภาพมาก, มีเอนไซม์ในลำไส้ที่ทำหน้าที่ทำลายโซ่ยาว(long-chain carbohydrate) เป็นโซ่สั้นลงด้วย เอนไซม์  กลูโคซิเดส, glucosidase enzyme, เหล่านี้สามารถระบุได้เฉพาะกับชนิดของคาร์โบไฮเดรตโซ่ยาว   Alpha-glucosidase เป็นเอนไซม์ในลำไส้  ที่สามารถย่อยสลายคาร์โบไฮเดรตได้หลากหลาย ได้น้ำตาลซูโครส    ซึ่งแบ่งออกเป็นน้ำตาลกลูโคส และ ฟรุคโตสและน้ำตาลแลคโตส (น้ำตาลนม) ซึ่งแบ่งย่อยเป็น กลูโคสและกาแลคโตส

เอนไซม์อะไมโลกลูโคซิเดส, เอนไซม์แอลฟากลูโคซิเดส (glucosidase enzyme, glucoamylase, Glucan 1,4-𝛼-glucosidase) เป็นโปรตีนที่มีไซต์ที่ใช้งานอยู่เพื่อให้หน่วยย่อยบางตัวเข้ามาและแปรสภาพเป็นผลิตภัณฑ์ น้ำตาลเล็กๆ    ,   เอนไซม์มีระดับการทำงานที่ค่า ph และอุณหภูมิที่เหมาะสม,     บางส่วนมีการใช้งานมากที่สุดในสภาพแวดล้อมปกติ และบางส่วนในสภาพแวดล้อมที่เป็นกรด,   เมื่อเอนไซม์อยู่ในสภาพแวดล้อมที่แตกต่างกันเช่นความร้อนที่มากเกินไปก็สามารถ denature และเปลี่ยนรูปแบบได้






Glucosidase enzyme is one of three cellulase enzymes that accelerate the degradation 


of alkyl and aril- glucoside dihydrochloride and omega-3 fatty acids. Glucose glycoside, which is important for sugar production.  Drinks include animal feed.

Polysaccharide  :  Polysaccharide It is a carbohydrate that is produced by many monosaccharides. The glycosidic bonds (C - O - C -) are larger than the oligosaccharides. Most of the monosaccharides are hundreds to thousands of units to hold together. Simple polysaccharides are starch, cellulose, glycogen, chitin, etc.

Starch is Amylose consists of several a-D-glucose units attached to each other by a-1, 4 'glycosidic bonds. So the structure is straight. When the chain is long, it is a coil, which is a complex compound with iodine.

The flour starch does not react with Benedict's solution. If the flour is hydrolyzed with boiling acid solution. The dough is hydrolyzed to glucose. The reaction with Benedict's solution. Brick of red brick Cu2O consists of straight chained and brached chained molecules, which are the major constituents of postharvest carbohydrates. In starch grains in plastids (amyloplasts) and chloroplasts, in the leaves of a straight line called amylose, glucose contains 200-1,000 units with a - (1-4) bonds. Glycocaric section of the branched line is called amylopectin. (amylopectin) contains glucose. 2000-200,000 units with a - (1-4) bonds between glucose molecules and every 20-25 units of glucose are branched and bound together by a - (1-6) glycosidic bonds. Amylose per amylopectin levels in each species varied and were controlled by genetic characteristics. Amylopectin is a dominant form, ranging from 60% to more than 95%


1 ความคิดเห็น:

  1. Glycoside hydrolases (also called glycosidases or glycosyl hydrolases) assist in the hydrolysis of glycosidic bonds in complex sugars. They are extremely common enzymes with roles in nature including degradation of biomass such as cellulose and hemicellulose, in anti-bacterial defense strategies (e.g., lysozyme), in pathogenesis mechanisms (e.g., glucosidase alpha

    ตอบลบ